4 gratis ting å gjøre i sommer

sommer

Sommeren er endelig her og som skandinaver, er det sesongen vi alle lengter etter i løpet av de lange og kalde vintermånedene. Men hva skal man egentlig gjøre i sommer nå når tiden er her? Her er noen ideer!

  1. Slapp av

Du har brukt de siste månedene på å stresse over sosiale events, arbeid, skole, osv. Det er på tide å ikke bekymre seg lengre. Hvorfor ikke bruke noen måneder ut av året for å trene på den ene tingen du er ganske forferdelig på – å slappe av? Ta en lur eller to. Trenger du å føle deg ekstra koselig, er her et lekkert sengeteppe. Gå på en tur i naturen eller meditere – bare ikke ta deg av arbeid eller stressrelaterte aktiviteter. Du fortjener å slappe av!

  1. Les (eller skriv) en bok

Les en bok for fornøyelsens skyld

Ikke bare hvilken bok som helst, men en velskrevet bok som du valgte. En bok utfordrer ordforrådet ditt, viser deg nye ideer, og engasjerer deg. Du kan til og med skrive en bok. Start med å skrive ned dine daglige opplevelser. Utfordre deg selv til å skrive en fortelling som strekker seg utover 140 tegn og slutter på den 140. siden.

For nybegynnere er det viktig å huske at skriving krever øvelse. Det krever kontinuerlig øvelse og tilegnelse. Man vet aldri hva som kan skje.

  1. Tren og start et sunnere kosthold

Jeg vet, fysj, ikke sant? Å trene kan føles overveldende, men det er nødvendig. Så når du er ferdig med å ha slappet av og lest, kan du gjøre noen push-ups og løpe en kilometer eller to.

Oppdag hvilken type treningsplan som passer best for deg. Liker du å sykle eller gjøre yoga? YouTube har en masse flotte treningslister og regimer. Prøv alt bare for å sikre at du har funnet den perfekte tingen for din nye, sunne livsstil. Hairlust har f.eks.et fantastisk utvalg av produkter som er gode for kropp og hår.

Ikke bare binge-kikke på Netflix med høyt potetgull; bytt potetene for epler eller rosiner. Sommeren er en fantastisk tid for å skape nye, sunne vaner siden du har mer tid til rådighet og du føler deg generelt mer glad. Det handler ikke om å begynne noe helt nytt, utan mer om å øke dine allerede eksisterende vaner.

Kroppen din vil takke for det senere.

  1. Gå på tur (på din egen bakgård)

Utforsk byen du kan bo i hele livet ditt. Kanskje vil du lære noe nytt om der du bor! Du kan f.eks. besøke alle de nye lokale butikkene eller restaurantene eller ta en tur i den vakre naturen.

Du trenger ikke være rik for å gå på en Pintrest-verdig ferie i sommer. Noen ganger er de beste turene i din egen bakgård. Ta med din drone eller kamera og ta fantastisk opptak av dine nye opplevelser. Du kan lese mer om dette og andre teknologirelaterte ting på teknologienera.no.

Alle disse aktivitetene er gratis og vil sikkert føre til en minneverdig sommer. Lykke til!