Et kvalitetskjøkken kan forandre stil i takt med trendene

Noen ganger forandrer seg trendene raskt, og det gjelder også på kjøkkenet. Særlig fargebruken endrer seg, selv om noen grunnleggende farger aldri helt går av moten. Det er mange som velger relativt konservative kjøkkenløsninger, men med et kvalitetskjøkken fra AUBO kjøkken kan du få tidløse overflater og farger – kombinert med spennende designgrep.

Tidløse naturmaterialer og nøytrale farger

Et kjøkken består selvfølgelig av de store flatene, som fronter og kjøkkenbenker, men dessuten også av en rekke mindre detaljer og designelementer. Det kan være smart å tenke langsiktig ved valg av benkeplater og materialer i fronter, da er det enklere å utvikle og fornye kjøkkenet i fremtiden.

Et kjøkken fra AUBO kan kombineres med forskjellige benkeplater, og noen av de kan også forandres. Benkeplater i heltre trenger en god del pleie under levetiden sin, men de kan også behandles med forskjellige oljer, beis og lakk som gir materialet helt forskjellige uttrykk.

Fronter kan males, men det kan være fornuftig å heller velge tidløse fronter som kan kompletteres med andre elementer. Husk på at fronter i solide trematerialer kan ha lengre levetid enn for eksempel MDF, det gjelder særlig hvis frontene utsettes for væske.

Fliser, bakplater, blandebatterier, hvitevarer og mye mer

Det er viktig å huske på at det er svært mange elementer som spiller sammen på et moderne kjøkken. Det kan til og med være mulig å overflatebehandle gulv, vegger og tak i løpet av kjøkkenets levetid.

Blandebatterier, kjøkkenmaskiner og hvitevarer er også en del av helheten. Dessuten spiller fliser eller glassplater over kjøkkenbenken en stor rolle. Det finnes en mengde spennende materialer som kan benyttes til akkurat dette formålet – inkludert heltreplater, glass og aluminiumsplater.

Det kan være gull verdt å tenke over fremtidige muligheter allerede når du designer kjøkkenet ditt. Selv om det er helt perfekt i dag, kan det være at du vil gjøre forandringer i fremtiden.