Tilbehør til badet

Bad

Når man skal pusse opp på badet, tenker man mye på det viktigste: dusj, toalett, servant. Vi vil ha varmt vann med en gang vi skrur på krana, vi vil at det skal være lett å rengjøre, og vi vil ha trykk i kranene så vi ikke ser tullete ut på håret etter dusjen. Men når man bruker så store penger på å få alt på stell, kan man jammen ikke glemme at det skal se greit ut også. Et pent bad som fyller deg med velvære og gjør at du alltid føler deg avslappet og komfortabel er også en del av det gode liv. Her skal vi se på noen småting du kan gjøre for å pynte litt og få det stilig på badet med baderomstilbehør design.

Å innrede et bad kan være en særlig utfordring når man har et relativt lite bad. Her gjelder det å gjøre noen forberedelser, planlegge litt og finne gode, helhetlige løsninger. Også her skal du selvfølgelig benytte deg av baderomstilbehør, du må bare tenke deg om litt grundig på forhånd for å gjøre de riktige valgene. Tenk på at det er mye som ikke bør oppbevares på badet uansett, fordi for eksempel sminke og parfyme ikke alltid tåler fuktigheten og endringene i temperatur som finner sted inne på baderommet. Hvis du har et lite bad og mer plass andre steder bør du definitivt forsøke å få plassert slike ting andre steder. Bruk skuffer og integrerte løsninger der de finnes til å stue bort ting som ikke pynter opp og bare er i veien til daglig. som for eksempel hårføneren.

På badet finner man som regel diverse baderomsgarnityr i form av tekstiler, særlig selvfølgelig det praktiske som håndklær og badematter. Noen liker også å bruke tekstiler over toalettet og kanskje til og med en liten duk på et større bad. Dette gir ofte en litt overlesset stil som vil anses som overlesset innenfor moderne design. Prøv i stedet å gjøre noe fiffig med ting som likevel er praktiske og må være der, som stangen du henger håndkleet på eller dorullholderen. Slike gjenstander finner du nå i mange ulike varianter som til sammen kan skape en stil. Tenk også over at både tekstiler og metall skal passe inn i baderommet som helhet og gi en følelse av sammenheng. I dag finnes det så mye flott baderomstilbehør at du kan være trygg på at du kan skape det flotte badet du ønsker deg.